Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Fecioara 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 15-21 August 2015

Harta cerului astral pentru perioada 15 – 21 august este impartita intre ceea ce se stie, se vede, se cunoaste, se intreprinde in mod concret si ceea ce este tainuit, ceea ce ramane secret sau ceea ce nu se poate deslusi in ciuda unui efort real de cunoastere a adevarului.
Esenta multor lucruri ramane, deocamdata, departe de ei si asta pentru ca tranzitele planetelor din casa a XII-a, a necunoscutului, nu sunt de natura sa aduca lumina necesara revelatiei asupra unui fapt de viata ce-i priveste.
Ba mai mult, tot aceste planete vorbesc despre lupte mocnite, despre conflicte deocamdata surde sau bine controlate astfel incat, privind din afara viata unui nativ din Fecioara, impresia generala este de normalitate.
Dar este o impresie falsa. In planul sanatatii situatia poate evolua spre crize trecatoare sau spre intensificarea unor stari de rau ce pot trada afectiuni necunoscute legate de inima, de aparatul cardio vascular, de fiziologia ochilor; dar mai poate aduce risc de raniri sau intensificari ale unor procese congestive, inflamatorii, oriunde in organism.
Intre 16 si 17 august 2015, Luna le va tranzita semnul natal si va da casei I, o vocatie speciala, ce se poate

traduce printr-o dorinta intens resimtita de a-si organiza sau mai bine zis, de a-si reorganiza viata personala.
Vor fi momente de dezbatere interioara, de alegeri sau chiar de impulsuri si tendinte de intrare in normalitate si de renuntare la un stil periculos de viata ori la hazardul traiului de azi pe maine. Intre 19 si 20 august dimineata, chestiunea banilor nuanteaza o serie de dorinte sau initiative.
In schimb, din 20 august dupa-amiaza si pana pe 21/22 august, vor avea parte de o stare de spirit iritata, nativii neputand sa se abtina de la o observatie sarcastica sau de la un comentariu rautacios. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI