Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 15-21 August 2020

Postat de Urania Horoscop On 14 - August - 2020

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 15-21 August 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 15-21 August 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2020. Fecioara 15-21 August 2020

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 15-21 August 2020

Intre 15 și 17 august, dimineața, ipostaze stingheritoare trăite din cauza felului de a fi, a gândi sau a inițiativei pe care o va avea un prieten de-al nativului. Tendința de a rămâne rezervați și a observa ce se întâmplă cu o cunoștință pentru a nu lua o decizie insuficient justificată. între 17 august, după ora 8:39, și dimineața zilei de 19 august, “vocea interioară” a nativilor va funcționa intens:

reactivi la tot ceea ce se întâmplă în preajma lor, cei născuți în Fecioară se vor confrunta și cu un bogat univers de impresii, stări de spirit și ecouri ale trecutului; la un loc, concretul și memoria vor constitui factorii care le vor modela, destul de rapid, de radical și de vizibil, atât atitudinea de fiecare zi, cât și deciziile esențiale. Precipitarea de care vorbeam adineauri va fi posibilă pe fondul Lunii Noi în Leu, care va avea loc în ziua de 19 august și care va trasa culoare de gândire și acțiune până la jumătatea lunii februarie 2021. între 19 august, după ora 11:21, și 21 august la prânz, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal o elegantă susținere pe direcția apropierii lor de viața concretă. Acest prim impuls va fi preluat și dezvoltat de planeta Mercur, Guvernatorul Fecioarelor, care, în ziua de 20 august, va intra în semnul lor zodiacal natal și până pe 5 septembrie a.c. va reprezenta un sprijin astral, chiar dacă nu foarte intens, cu siguranță unul esențial pentru modelarea felului în care nativii, vor înțelege și vor evalua oamenii și evenimentele, provocările și șansele ce li se vor oferi, cu luciditate, rațiune, măsură și echilibru. Va fi o perioadă în care Fecioarele vor fi preocupate de bunul plasament al persoanei lor, consolidând influențele pozitive ale mai multor aspecte stabile pe cele trei semne de Pământ. Din 21 august, după ora 12:16, teme bănești obișnuite.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI