Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Decembrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 14 - December - 2018

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Decembrie 2018

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 15-21 Decembrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Decembrie 2018. Fecioara 15-21 Decembrie 2018

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 15-21 Decembrie 2018

Intre 15 şi 16 decembrie noaptea, momente prielnice, din punct de vedere astral, pentru a iniţia o împăcare, pentru a relua un dialog întrerupt cu un partener de afaceri, cu un colaborator, cu o echipă de negociatori, cu “partea adversă ”într-un conflict.
Nativii vor reuşi să facă o figură frumoasă prin calităţile pe care nu le-au scos până acum prea mult la înaintare şi care le vor dezvălui acelora o latură plăcută, onestă şi poate chiar elegantă a firii lor. Nota generală este de abandon al poziţiilor radicale şi inflexibile ce făcuseră în trecut imposibilă orice înţelegere.

între 16 decembrie, după ora 2.44, şi dimineaţa zilei de 18 decembrie, surprize cu privire la evoluţia unei “pricini” cu privire la acordarea unui ajutor material (bursă, finanţare, sponsorizare) sau a atribuirii unei moşteniri; pot apărea clauze necunoscute în documentele introduse la dosar, invocarea unor principii a căror eventuală punere în practică l-ar defavoriza pe nativ, de unde şi fireasca lui ripostă vehementă. între 18 decembrie, după ora 11.38, şi 20 decembrie, la prânz, interes pentru identificarea unor idei, argumente şi principii care îi pot motiva în activitatea profesională şi le pot consolida o atitudine de viaţă; nevoia de a elimina îndoielile şi nesiguranţa care se abate asupra lor ori de câte ori trebuie să ia o decizie importantă. între 20 decembrie, după ora 14.52′, şi 21 decembrie, ipostaze publice, nume care circulă, dezinvoltură socială în cazul celor tineri (afirmare, debut, succes). Anost rămâne, şi săptămâna viitoare, sectorul „suflet”. în schimb, mult mai profitabil şi pe deplin satisfăcător, ar trebui să fie sectorul casei şi al relaţiilor cu familia; dialogul cu rudele ar putea fi eficient, sincer, corect, cu nuanţe de generozitate şi cumsecădenie, şi de o parte, şi de cealaltă. Şansă nesperată de a reglementa, pe cale oficială, statutul unui bun patrimonial.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI