Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Mai 2021

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2021

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Mai 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 15-21 Mai 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Mai 2021. Fecioara 15-21 Mai 2021

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 15-21 Mai 2021

Intre 15 și 17 mai după-amiaza, relațiile de prietenie vor fi supuse unei analize atente a tuturor detaliilor care acum par să-i deranjeze la tot pasul pe nativi. 0 nemulțumire s- ar putea identifica și în cazul relațiilor bazate pe afecțiune, pe sentimente, pe apropiere sufletească (de exemplu, între părinți și copii). Felul în care se vor manifesta aceste trăiri și mecanisme subiective va fi alimentat de dezamăgire, de diferența de opinii sau de intensitatea sentimentelor și de gradul de implicare într-o relație (dorință de independență, comportament evaziv).

Fecioarele vor fi exigente și hipersensibile, reacționând rapid și vehement la tot ceea ce consideră a fi o exagerare, o depășire a măsurii, o încălcare a liberului lor arbitru sau a independenței de gândire și acțiune, între 17 mai, după ora 15:44, și sfârșitul zilei de 19 mai, discretă solicitare a axei cardio-vasculare, mai ales dacă modul de viaţă al nativilor va fi unul solicitant, imprudent, excesiv sau riscant pentru cord, pentru sistemul nervos central și periferic ori pentru sistemul venos. între 20 și 21 mai, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn calm, echilibru, simț practic, metodă și eficiență, răbdare, reacții constructive în fața solicitărilor enervante sau nejustificate ale unor parteneri de viață, de proiect, de afacere. în seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și până pe 21 iunie va tranzita sectorul funcției, al puterii, al succesului, al avansării în rang și va susține activitățile care presupun comunicare; afișare în public, participarea la activitățile socio-profesionale în cadrul cărora ei se pot afirma ca o voce distinctă. Contextul va fi avantajat și de protecția planetei Venus ori de vocația pentru exprimare orală a planetei Mercur, ceea ce le va fi de folos actorilor, interpreților, lucrătorilor în media.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI