Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 17-23 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Fecioara 17-23 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), Fecioarele isi pot face curaj, se pot redresa moral sau psihic, pot privi cu incredere o situatie critica, mai ales daca este vorba de o suferinta fizica cu care s-au confruntat in ultimele doua saptamani. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, numeroase motive de a se implica, de a decide, de a actiona.
Din 19 decembrie, Marte va intra in Pesti, zodie opusa semnului lor natal. Pozitia este favorabila valorificarii influxurilor pozitive ale acestui tranzit care, cel putin teoretic, ar trebui sa induca blandete, spirit concesiv si capacitate de a-i intelege pe altii, de a-i ierta sau de a coopera cu persoanele dificile. Dar, celelalte trei pozitii astrale din Pesti il vor „slabi”, anuland multe dintre tendintele de comportament firesti ale unui nativ,

astfel ca, in situatii dramatice, in competitii dure, in situatii care impun rezistenta si verticalitate, Fecioarele vor vadi o predispozitie spre abandon, spre cedare fara lupta sau indiferenta fata de aspectele importante pentru al caror rost, altadata, s-ar fi batut.
Astfel, se mai contureaza o directie: ambiguitatea si lipsa de claritate a unor mesaje primite in contextul unor negocieri. Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), situatii financiare sau evenimente cu impact asupra veniturilor provenind din munca care pot ajunge in situatii limita: termene peste care nu se poate trece, situatii de ultima ora care se impun pe fondul unor masuri cu caracter juridic, intorsatura neasteptata a unor demersuri legate de acte si documente necesare pentru controlarea unor gesturi filantropice.
In restul zilei de 23 decembrie, casa dialogurilor si schimburilor de idei si informatii va sta sub influxurile Lunii care va imprima o conotatie subiectiva, acida, sarcastica sau chiar patetica, in luarile de cuvant sau replicile rostite atat in plan restrans cat si in cadru oficial.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.05.2021 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culi¬nar: salată cu crutoane.

14 mai - Paul Ehrlich, Thomas Gainsborough, Otto Klemperer, Laszlo Kovacs, Bobby Darin, George Lucas, Robert Zemeck-is, David Byrne, Tim Roth, Jose Da Silveira, Cate Blanchett, Danny Wood.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI