Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Fecioara 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Luna Nouă din 18 aprilie. se aşează pe casa relaţiilor băneşti sau, în general, al avantajelor materiale, ale acestor nativi şi poate da un impuls cu privire la evoluţia unei situaţii create anterior, ori poate genera schimbări de statut, ori de raporturi între nativi şi alte persoane.
Acestea pot genera beneficii, tranzacţii dar pot impune şi întocmirea actelor necesare pentru a fi sau a intra în legalitate. Un litigiu, un conflict, o divergenţă de opinii se poate manifesta cu acest prilej.
Pe 20 aprilie Soarele va intre în casa a IX-a acestor nativi, locuită de un semn de Pământ, Taurul, creând premisele unei intrări în armonie cu sine, al unei echilibrări a gândurilor; un soi de întoarcere la

rezonabilitate, logică, bun simţ pot genera efecte pozitive şi ca imagine şi ca relaţii, mai târziu.
Principalul efect, pentru perioada care începe după 20 aprilie, este o stabilizare în proiect, o consolidare a lui printr-o atitudine adecvată. Nativii pot studia posibilitatea unui proiect, felul în care trebuie să se poarte, să acţioneze pentru a-l duce la bun sfârşit. Dacă trebuie să consolideze o direcţie de activitate prin împrospătarea cunoştinţelor sau prin completarea lacunelor în pregătirea teoretică şi practică este bine să o facă temeinic şi degrabă.
Între 19 şi 20 aprilie vor avea parte de tranzitul blând şi plăcut al Lunii prin acelaşi segment ceea ce va da un fel de implicare afectivă, de ataşament faţă de această viziune nouă de perspectivă personală. Între 21 şi 23 aprilie, Fecioarele pot purta discuţii oficiale, publice sau se pot manifesta în faţa unui auditoriu cu temei, cu forţă de exprimare, cu capacitatea de a convinge şi fermeca persoanele care îi ascultă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI