Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Fecioara 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), existenta nativilor pare sa nu cunoasca din cele douasprezece directii astrale, decat patru coordonate majore de evolutie, respectiv casele I, IV, VII si X.
Ba, mai mult, intre 22 si 29 iunie Jupiter, care le tranziteaza in prezent semnul zodiacal natal, se va afla in conjunctie, la 16° Fecioara, cu Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii), ceea ce reprezinta un eveniment astrologic cu valoare de destin, unii vor zice cu valoarea kharmica – si nu vor gresi – de natura sa dea un curs special (predestinat, poate!) existentei lor, cel putin pentru urmatorii doisprezece ani.

Spunem „eveniment”, pentru ca, din 1900 pana in prezent, o conjunctie Jupiter/Nodul Nord al Lunii, in Fecioara, la grad perfect, a avut loc o singura data, in 1979, intre 27 octombrie – 2 noiembrie. O astfel de „intalnire” este o adevarata mana cereasca pentru Fecioare, care au posibilitatea sa descifreze semnele unei ecuatii de destin intr-un chip clar, fara echivoc dar, pentru a carei rezolvare trebuie sa accepte renuntari si penitente ori sa faca efortul de a se perfectiona in plan uman, moral, spiritual sau profesional.
Compromisurile sunt excluse. Interesant este ca, aceasta etapa se coloreaza si cu semnificatia Lunii Pline din Sagetator, pe directia Gemeni/Sagetator, din 20 iunie, care pune pe tapet toate implicatiile celor patru case fundamentale invocate mai sus. Se poate spune, fara exagerare ca, cei majoritatea celor nascuti in aceasta zodie, cu exceptia celor retrasi din activitatea publica, ”traiesc vremuri mari”.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se profileaza, cu o intensitate sporita, un lant de trairi si reactii subiective care stau la baza deciziilor pe care le vor lua pana spre 22 iulie a.c. cu privire la prieteni si apropiati intr-o logica a participarii lor la activitati comune, altele decat afacerile. Aici, se intrevad, „raciri”, instrainari, delimitari si rezistente, opinii rigide. Intre 23 si 24 iunie, tendinta de a schimba, de a innoi, de revizui ceva, in procesul muncii (orar, stil, metoda etc.).


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI