Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Fecioara 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Intre 19 si 20 decembrie, nativii care apartin acestei zodii se pot confrunta cu o serie de situatii-limita sau macar neplacute care privesc banii sub toate aspectele: venituri, cheltuieli. Uneori, ei pot fi obligati sa ajute pe cineva, ceea ce reprezinta o situatie neprevazuta in intentiile lor de plasament financiar.
Pe 21 si 22 decembrie, disponibilitatea lor catre armonie precum si capacitatea de a fi toleranti este redusa, rabdarea lor e pusa la incercare iar dialogurile cu cei cu care intra in contact sunt marcate de o stare de iritare, de un spirit critic pe care nu si-l pot reprima, de tendinta permanenta de a-i corecta pe

altii, de a-i contrazice sau de a-i combate.
Initiativele luate in acest rastimp sunt luate la enervare, la manie si au ca motivatie dorinta de a da replica cuiva cu orice pret sau de a demonstra ceva.
Pe 23 si 24 decembrie Fecioarele se pot confrunta cu contradictii, vazandu-se obligati sa se apere, sa explice, sa combata pe cineva sau sa se delimiteze de o situatie de data recenta.
Pe 25 decembrie, sentimentele lor fata de prieteni, aliati, tovarasi de drum, parteneri de proiect sunt controlate de o reticenta ce isi are explicatia in faptele acelora sau in dorinta nativilor de a se „tine departe” de o serie de persoane pe care le studiaza sau le reevalueaza.
Ipostaza, desi de scurta durata (se epuizeaza in 27 decembrie), va fi traita intens si va fi perceputa ca atare de persoanele vizate pentru ca ea va fi provocata si amplificata de faza Lunii Pline in Rac din 25 decembrie care are darul de a scoate la suprafata reziduurile de gandire si traire tinute in subsidiar pana acum.
In acest tip de reactie intra si relatiile afective de aceea o vorba, o replica sau o strafulgerare de gand poate sta la baza unei decizii justificate, ferme, drastice poate, luate in ziua de 25 decembrie, daca ea priveste o relatie sentimentala.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI