Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Fecioara 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 19-25 Martie 2016

19 si 20 martie pot fi doua zile asociate cu un efort personal de a rezolva sau depasi o chestiune care priveste familia, casa, gospodaria, patrimoniul, bunurile unor apropiati in a caror posesie ei trebuie sa intre sau pentru care trebuie sa depuna diligente si gesturi cu caracter oficial.
Este o perioada daca, intr-adevar, se vor afirma aceste ipoteze astrale, destul de agitata, de „plina” de evenimente, treburi si obligatii, unele liber asumate altele reprezentand obligatii personale si/sau de familie ce nu pot fi ocolite sau amanate.
Intre 21 si 23 martie dimineata, Luna va strabate sectorul lor zodiacal natal, dandu-le calmul si rabdarea necesara de a face fata unor treburi plicticoase, laborioase, cum ar fi cele administrative, de exemplu.

Totusi, in planul negocierilor, al discutiilor asupra unor contracte si, mai ales, pe fondul unor conflicte, anchete, expertize, momentul astral este cu atat mai dificil de suportat cu cat nativii se indreapta spre 25/26 martie, cand se pot inregistra si unele abuzuri sau exagerari comise, intr-un anume context, asupra lor.
Atentie la tot ceea ce priveste familia, rudele, nu doar in ipostaza unor proprietati in devalmasie! Sunt de amanat termenele sau de evitat, in masura in care este posibil, intalnirile esentiale in care se va lua o decizie in ceea ce ii priveste direct sau contractele in care ei sunt parte etc.
Aspect prost sub toate aspectele pentru viata conjugala unde, desi nu se pune neaparat problema unei despartiri, tensiunile cresc, ajungandu-se la exploziile verbale si acuzatii grave ori la sicane cu menirea de a avertiza, ameninta sau constrange un partener care nu cedeaza.
Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, problemele financiare se complica, poate si ca o consecinta a tulburarilor care au aloc in viata de familie, in afaceri, asocieri, ori in desfasurarea proceselor si conflictelor generale.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI