Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Fecioara 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, impactul astral al etapei se va reflecta in starea de sanatate, atat fizica cat si psihica. Un rol important il vor avea varsta si tabloul clinic general dar, cele mai afectate, vor fi: aparatul cardio-vascular, vederea, fiziologia coloanei vertebrale. Sunt posibile crize de nervi, stari de agitatie care se vor instala brusc dar care vor trece repede.
Riscul provine de la intensitatea cu care se vor manifesta aceste tulburari organice. O serie de stari de

spirit (insomnie, nervozitate) se pot observa si la cei tineri sau chiar la copii. La cei maturi, o alta cauza ar putea fi reactia organismului lor in fata evenimentelor care se produc la locul de munca si care exercita o impresie puternica asupra lor: conflicte, masuri administrative, reorganizari, accidente de munca, evenimente externe care vizeaza institutia in care lucreaza.
In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in casa a IV-a, unde va genera o dinamica legata de nevoia de a instaura relatii corecte, bazate de principii morale sanatoase. Tranzitul va mai permite unor Fecioare sa actioneze rapid si eficient pentru a intra in legalitate si a intocmi actele de proprietate asupra unei/unor case, terenuri, bunuri de familie mostenite sau tranzactionate in urma unui partaj.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, atentie la detalii. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, efort pentru a reglementa o situatie baneasca precara sau de a gasi solutii pentru efectuarea unei plati in regim de urgenta sau intr-un cuantum ce depaseste puterile lor financiare.
Grija mare la felul in care se administreaza aceasta criza financiara personala pentru ca efectele ei se vor resimti la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, cand, nu va fi exclusa o reeditare a acestei ipostaze, mai ales daca, solutia prezenta inseamna doar amanarea respectivei plati.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI