Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Fecioara 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, Fecioarele numara banii. Concluziile nu sunt intotdeauna vesele, impunandu-le ajustari de ultim moment sau obligandu-le sa apeleze la familie pentru un ajutor financiar.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, in casa a VI-a, postura care le va permite sa discute cu temei un detaliu de munca ori sa prospecteze un nou plasament al pregatirii lor profesionale, in vederea unei schimbari.
Aceasta conditie favorabila nu dureaza mult pentru ca Mercur va reveni, pe 8 ianuarie, in Capricorn, in casa a V-a, ceea ce le va permite, pana spre 14 februarie, sa puna ordine in viata sentimentala, sa-si

reaseze cu intelepciune si eficienta raporturile cu copiii ori sa se calmeze si sa abordeze lumea trairilor si a bucuriilor cu maturitate si masura, in concordanta cu prioritatile si realitatile momentului.
Intreaga saptamana va pune intr-un context de criza relatiile care genereaza reactii emotionale contradictorii, apasatoare. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion si, din aceasta pozitie, va da o noua culoare schimburilor de opinii, conversatiilor obisnuite, declaratiilor desfasurate intr-un context public.
Temeiul astral al acestui tranzit ii va face pe nativi combativi, dinamici dar stilul si continutul exprimarii lor orale se vor impregna de specificul zodiei (Scorpion) si de natura planetei Marte (razboinica, tenace, agresiva), transformandu-i in niste parteneri de dialog de temut dar nu tocmai simpatici.
Primele semne ale acestui stil ofensiv se vor semnala inca din perioada 4 – 6 ianuarie. Intre 6 si 8 ianuarie se inmultesc problemele de familie precum si nevoia ca Fecioarele sa fie prezente alaturi de rude, solidare cu nevoile acelora si eficiente in ajutorul acordat lor.
In unele cazuri, nativii vor fi obligati sa discute oportunitatea unor masuri de ordin legal, juridic, oficial cu privire la patrimoniul sau la litigiile in care aceia sunt implicati.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI