Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Iunie 2018

Postat de Urania Horoscop On 1 - June - 2018

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Iunie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 2-8 Iunie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Iunie 2018. Fecioara 2-8 Iunie 2018

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 2-8 Iunie 2018

Intre 2 şi 3 iunie noaptea, sentimente cenzurate, controlate, reprimate. Dorinţa de a nu se lăsa duşi de valul emoţiilor sau sentimentelor care le slăbesc voinţa şi le abat atenţia de la chestiunile majore cu care se confruntă, în principal cele legate de carieră, nume, renume, imagine, notorietate, succes, performanţă. Pentru unii, aceste zile sunt importante prin deschiderea publică pe care o au de susţinut în nume propriu sau în numele funcţiei şi demnităţii pe care o au. Atitudine aspră, rigidă sau exigentă faţă de copii.

Comportament care ridică semne de întrebare şi stârneşte nedumeriri prin aparenta lipsă de sens a “ieşirilor” unor Fecioare faţă de cei dragi, aspect mai des întâlnit în cazul celor maturi. între 3 iunie, după ora 1:07, şi 5 iunie, la prânz, Fecioarelor li se pregătesc surprize la locul de muncă, dar şi ele sunt, la rândul lor, puse pe fapte mari şi au iniţiative care privesc, direct sau indirect, vocaţia profesională şi exercitarea meseriei. între 5 iunie, după ora 13:54, şi începutul zilei de 8 iunie, iluzii cu privire la un posibil acord. Pe 8 iunie, după ora 0:26, regrupare de forţe interioare (curaj, dârzenie, combativitate, etc.), motivată de nevoia nativilor de a se confrunta cu ipostaze de viaţă care pot fi definite ca o “luptă” sau ca o “bătălie” pentru intrarea în posesia unui bun sau a unei sume de bani. întreaga săptămână se menţine activ un context astral, care influenţează relaţiile de prietenie şi introduce o nuanţă de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură, ceea ce îi face pe nativi să se retragă strategic sau să se derobeze de falsele obligaţii. Iniţiative în viaţa socială, speculaţii şi chiar “jocuri duble” Cei între 40 şi 44 de ani se pot confrunta cu probleme de conştiinţă: trebuie să încalce nişte principii, dar asta îi va costa scump.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI