Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Fecioara 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Una dintre zodiile ce aparțin Crucii Mobile care are planete și implicit accente astrale pe cele patru case fundamentale ale hărții cerului lor (I, IV, VII, X), ceea ce înseamnă că au și destul de multe cuadraturi și opoziții. Una este chiar delicată pentru că că îl implică pe mercur, Guvernatorul lor, în celălalt domiciliu dar în opoziție cu Saturn ceea ce transformă orice formă de comunicare sau transfer de idei și informații într-o sursă de nemulțumire, îngrijorare asta în afara faptului că înțelegerea parțială ori deformată este, la rândul ei, un detaliu ce își va face simțită prezența. Altă opoziție ce aduce confuzie și înnegurare este cea construită de Luna Neagră, în chiar semnul lor zodiacal și Neptun, ceea ce ne îndreptățește să atragem atenția asupra multor riscuri ce vin de la partenerii mai vechi sau care pot fi generate de relații noi pe care le fac, de obicei cu o miză lucrativă, consfințită de un contract sau orice formă de înțelegere scrisă.

Acestea sunt aspecte general valabile pentru întreaga perioadă analizată acum și aici de noi. Aspectele de scurtă durată privesc un dialog ce răscolește lucruri vechi dar care supără.
Multe dintre intervențiile unor cunoscuți ocazionali au darul de a supăra sau jigni. Uneori acestor nativi le este contestată competența, eficiența, o anume direcție de gândire sau un comportament. Dar, toate acestea, intră la capitolul războiul nervilor și trebuie tratat ca atare. Planeta Venus poate aduce mici stabilizări în relațiile parteneriale sau intervenția de mică însemnătate (un gest discret) care chiar dacă nu rezolvă mare lucru face plăcere. Pe 8 și 9 mai nativii pot da dovadă de rigiditate sentimentală și răceală afectivă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI