Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Fecioara 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Intre 20 si 22 februarie, dupa-amiaza, nativii din acest semn zodiacal sunt incercati astral pe cele doua case ale sanatatii. Directia Leu/Varsator, tranzitata in aceasta perioada de trei planete, le va pune la incercare inima, sistemul nervos, circulatia venoasa, circulatia periferica si, secundar, coloana vertebrala si ochii.
Aici, daca exista suferinte instalate deja, aceste planete vor exercita un rol destabilizator, subrezind functiile si amplificand unele riscuri, mai ales pe fondul unei vieti haotice, iresponsabile, neglijente sau

indiferente fata de igiena muncii, alimentatie, medicatie, terapii, autoprotectie.
La locul de munca: „Zboara vesti contradictorii/Se-ntretaie stirile? Ce e? Ce e?” ar spune Toparceanu. Nu intrati in panica chiar la fiecare veste cu aparenta „oficiala” sunt multe sunt exagerari, barfe sau provocari. Element de control? Cu cat e mai gogonata informatia despre ceea ce urmeaza sa se intample, cu atat ea e mai falsa.
Din 22 februarie (dupa ora 13:25′) si pana pe 24 februarie, nativii isi vor regasi calmul si metoda care i-a facut, de atatea ori, infailibili. Atentia lor se va indrepta, de cele mai multe ori, in acest rastimp, marcat de Luna Plina in Fecioara, deci in semnul lor natal, catre partenerii de viata, de afaceri, de proiect, catre colaboratori sau catre contractele pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit ori sa le parafeze.
Teoretic, acum ar fi momentul semnarii acestor acorduri, cu exceptia unor indoieli intemeiate ce impun o cercetare profunda inainte de a se lua o decizie. Este indicat a nu se angaja dispute, a nu raspunde acuzatiilor, a nu formula atacuri verbale intr-un dialog personal sau intr-un cadru oficial.
Moment important in desfasurarea unor procese sau proceduri de natura juridica, legala. Enervari si piedici in calea efectuarii unor plati sau a intrarii in posesia unor bani, pe 25 si 26 februarie.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI