Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Fecioara 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), discutii neplacute, situatii stingheritoare provocate de persoane necuviincioase la adresa nativilor. A nu se intra in dispute. Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, unii nativi ar putea simti nevoia sa faca un gest menit sa reglementeze o situatie aflata in neoranduiala sau in intarziere cu privire la o proprietate, o aprobare, un demers legal.
Bunele intentii se pot lovi insa de un sir de neconcordante, confuzii sau induceri in eroare carora le pot cadea victima unii nativi. Posibil conflict intre sotul/sotia unei Fecioare si parintii acesteia, bazat mai ales pe

antipatie sau pe diferenta de mentalitate si nivel social, argumente deseori invocate de de socri pentru a-si justifica atitudinea.
Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, posibile discutii cu privire la viitorul unei relatii afective sau al unei relatii de tipul parinte/copil. Se pot lua in calcul fapte, vorbe, intentii sau consecinte ale unor decizii mai vechi care nu mai pot fi acceptate. Pozitia parintilor va una drastica, adesea intransigenta. Cei care sunt implicati in povesti de dragoste care „scartaie” se vor distanta semnificativ de persoana iubita in incercarea de a nu fi influentati de circumstantele (rugaminti, lacrimi, santaje sentimentale, etc.).
Cumul de situatii, senzatii si evenimente generate de sentimentele, convingerile personale si atasamentele Fecioarelor. Poate fi un bun prilej pentru impacari, concesii, iertari, abordari diferite ale unor situatii stingheritoare. Posibile „impacari dulci” intre sotii certati de oarece vreme.
Nu refuzati, daca vi se solicita, intalnirile pentru medierea unui conflict, pentru rezolvarea pe calea bunei intelegeri a unui litigiu inainte ca el sa ajunga in instanta sau chiar aflat pe rol. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), surprize la locul de munca, posibile reorganizari, demisii sau angajari in conditii neasteptate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI