Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Fecioara 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, Fecioarele nu se vor putea abtine sa nu fie ironice si rautacioase, dupa cum va fi si natura provocarii. Totusi, ipostaza se complica din aceasta zi prin intrarea, in acest sector, a Lunii Negre, care va patrona orice declaratie in cerc restrans sau in public, pana in februarie 2017, imprimandu-le un fel de a vorbi si replica taios, dur ori chiar sarcastic, ceea ce nu va avea darul sa atraga simpatia celor din jur de partea lor.
Din 27 mai, cand in casa a III-a va intra si planeta Marte, dialogurile si schimburile de idei vor deveni, frecvent, conflictuale. Intreaga dispozitie astrala a acestei case nu va fi nici usoara, nici favorabila

Fecioarelor, ori de cate ori, pana la inceputul lunii august a.c., se va pune problema unui examen sau a sustinerii unei verificari profesionale. Atentie acum si pe viitor, la deplasarile care se vor initia, indiferent de durata sau miza lor.
Unul dintre riscuri, de exemplu, ar fi paguba provocata de pierderi, furturi, inselaciuni. Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), nativii se vor afla sub influenta fazei de Luna Plina din Sagetator, care va opera pe casa familiei, a averii, a relatiilor cu rudele, si al carei impact, va fi diferit, in functie si de harta natala a fiecarei persoane nascute in Fecioara.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), relatiile bune, armonice dintre planetele care se afla acum in cele trei semne zodiacale de Pamant, pot functiona in avantajul nativilor, care pot capata, astfel, un plus de stabilitate la nivel psihic, fizic sau mintal. Din 24 mai, planeta Venus, o data intrata in Gemeni, in casa a X-a, a ridicarii in rang, va exercita, alaturi de Soare, pentru scurt timp, o influenta favorabila dupa care va intra in contradictie cu planetele din Fecioara si Pesti, nascand confuzie si dizarmonie.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, sunt posibile surprize – mai mari sau mai mici – legate de statutul nativilor la locul de munca sau chiar de statutul institutiei insasi, la care ei activeaza.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI