Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Fecioara 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie sun posibile momente de cumpana in relatiile parteneriale. Fecioarele sunt obligate sa mediteze serios, profund si responsabil cu privire la locul si rolul lor intr-o casatorie, intr-o alianta, intr-un colectiv de lucru sau intr-un grup de afaceri.
Solutia cea mai buna, in acest moment, este sa-si asculte instinctul sau inima. Indemnul lor interior este, cel putin in aceasta zi, corect si aproape de adevar. Intre 22 si 23 noiembrie, presiunea care se exercita

asupra unora, din perspectiva problemelor banesti poate fi mare.
Pe fondul acestor probleme greu de rezolvat, starea lor de spirit este controlata de spaima „zilei de maine”, de conflictul cu diferite persoane, de revolta in fata felului in care se deruleaza evenimentele cu aer de constrangere, de ratarea, in ultima clipa, a unei solutii convenabile.
Intre 24 si 25 noiembrie, nativii acestui semn de Pamant pot fi avantajati de tranzitul Lunii prin Taur care le poate da mai multa stabilitate interioara, mai mult calm care sa le permita sa evalueze obiectiv o situatie (cea financiara despre care am vorbit sau alta, in plan profesional, public ori de constiinta).
Masurile pe care le iau sunt „de criza”, gandite pe termen scurt, in functie de natura si complexitatea evenimentelor, luand in calcul cele mai adecvate si pragmatice variante. Intre 26 si 27 noiembrie, cariera este in prim-planul atentiei nativilor.
Unii doresc sa faca o schimbare, alteori, schimbarea se impune de la sine, Fecioarele fiind obligate sa se conformeze unei situatii sau unei decizii ce le este impusa. Un inceput, o cotitura, o schimbare intr-o ipostaza publica sunt posibile prin influenta astrala exercitata de faza Lunii Pline ce se produce pe casa a X-a a ridicarii in rang public prin merite personale si exercitare a profesiei.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI