Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Fecioara 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Pentru acești nativi situația se complică întru-câtva din perspectiva traseului prin zodia Gemeni pe care îl va aborda planeta Mercur începând cu ziua de 1 mai. Din acel moment, acest guvernator al Fecioarelor se va afla, pentru niște săptămâni, în casa a X-a a cerului lor astral, loc de înălțare socială prin profesie dar nu numai.
El el va permite deci, după 1 mai, să aibă o prestație publică credibilă, sensibilă, inteligentă. Vor putea fi convingători, simpatici, electrizând auditoriul. În cea mai proastă variantă ei vor putea fi doar convingători.
Pentru niște zile, Mercur va lucra alături de Venus (Micul Benefic) în această casă a X-a, dându-le posibilitatea de a face pași semnificativi pe un rum al afirmării sau al succesului. Pentru o altă categorie de

Fecioare care, dintr-o perspectivă ce ține de vârsta și statutul lor social actual, se pune probleme unor eforturi consistente în legătură cu acumularea de cunoștințe teoretice și practice menite să le permită să ocupe un post, să se câștige un concurs ori doar să facă față unor sarcini de serviciu la care s-au înhămat peste nivelul lor actual de pregătire.
De aceea, acum este nevoie să facă un salt calitativ în munca și activitatea lor prin învățătură. Aceasta este ipostaza celor tineri. Dar sunt și maturi care trebuie să progreseze, mai ales cei care au ales să trăiască și să muncească dincolo de hotarele țării, unde trebuie să răspundă altui nivel de exigență. Pe 25 și 27 pot face demersuri discrete menite să-i apere sau să facă dreptate și ordine în jurul lor. Între 28 și 30 aprilie nativii pot fi triști sau afectați de un mic incident, de o dispută, de o atitudine necuviincioasă la adresa lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI