Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Fecioara 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, discrete satisfactii financiare pe fondul unor reglementari ce privesc sume mici de bani, corectii sau recalculari in favoarea nativilor. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), comunicarea este in criza totala: de idei, de rezistenta nervoasa la presiunile din afara, sau de solutii la atacuri si acuzatii. Certurile plutesc in aer chiar si acolo unde, in mod normal, nu ar avea de ce sa se manifeste.
Luna Noua din 30 octombrie va avea darul de a strica buna intelegere. Provocate de imprejurari, Fecioarele vor fi ispitite sa „dea cu barda in Dumnezeu”, sa faca din cuvinte cea mai importanta arma a lor si din declaratii si cea mai dura aparare a momentului prin care trec, ceea ce nu e bine de loc, pentru ca aceste

secvente vor lasa urme, amintiri, vor naste resentimente si-i vor alimenta pe dusmani in ratiunea lor de a fi impotriva unui nativ din zodiei.
Doar daca nu se pot gasi nici o alternativa, Fecioarele se pot angaja sa faca o deplasare. Bine ar fi sa lase pe altcineva sa le conduca masina, sa ia taxiul, sa mearga pe jos, etc. Testele, examenele sau verificarile pregatirii lor profesionale ar trebui amanate ori abordate cu maxima responsabilitate. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, preocupari cu miza juridica privind bunurile personale si/sau averea familiei.
Dupa 4 noiembrie, posibila speculare a unei „portite” legale pe o chestiune baneasca, patrimoniala. Din 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, clipe de raceala sau crispare afectiva. Etapa buna pentru cei care desfasoara activitati meticuloase si riguroase (verificare a unor calcule, corectare a unui text, finisare a unui proiect, elaborare a unui text stiintific, etc.). Nota generala este de avertismente cu privire la viata in doi sau la partenerii de afaceri si proiecte.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI