Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - September - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Fecioara 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), mici castiguri le vor permite nativilor sa se echilibreze, sa faca plati restante ori chiar sa-si faca o mica rezerva de bani. Din 9 septembrie pe casa a II-a a banilor va intra Jupiter, care, in postura de Mare Benefic, este privit in manualele de astrologie drept „responsabilul cu marile averi”.
Practic, Jupiter, in fiecare an strabate cate un semn zodiacal, fara ca prin asta, totusi, sa transforme 1/12 din populatie in oameni avuti si, tot asa… Dar, in cazul Fecioarelor, aceasta ipostaza este mai clar conturata. Jupiter se va afla in casa banilor obtinuti din munca proprie, prin depunerea unui efort personal,

prin valorificarea unei pregatirii sau unor insusiri deci notiunea de avere este oarecum exagerata, pentru ca, doar din munca nu s-a imbogatit nimeni.
Dar a putu trai, uneori, bine. Astfel incat, acest aspect ambivalent munca=bani va fi un factor real de stabilitate pentru nativi pana la toamna viitoare. Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), rastimp in care initiativele publice, prezenta la discutii de orice fel (in particular sau in cadru oficial) sunt subrezite de impulsuri nestapanite, de dorinta de a „ciupi”, de a „impunge” pe cate cineva, fel de a fi care va deranja si nu le va atrage succesul sau simpatia. Grija sa nu pierdeti bani sau obiecte personale la drum, in excursii si calatorii.
Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), unii se pot implica in chestiuni simple, de organizare si administrate a bunurilor in casa, (case) gospodarie sau, intr-o alta directie, in relatiile de familie. Reusita acestor tentative este pandita de esec sau de un rezultat partial favorabil. Mercur se va afla in plina retrogradare si, macar atata lucru bun va face, le va induce reticenta necesara inaintea unor decizii sau initiative de moment, mai ales in plan partenerial.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

horoscop-lunar-septembrie-2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI