Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Fecioara 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Ziua de 6 februarie le poate aduce unora dintre cei nascuti in Fecioara un plus de interes pentru relatiile afective dar nu in sensul exuberantei sau destinderii ori ale veseliei ci, dimpotriva, al ratiunii, al logici, al dorintei de a limpezi lucrurile. In relatiile cu copiii, Fecioarele se pot dovedi destul de categorice, reusind

sa-si impuna autoritatea paterna sau o directie pedagogica bazandu-se pe puterea de convingere, pe puterea exemplului sau pe o logica „de fier” in fata careia va ceda orice capriciu sau fantezie juvenila libertina.
Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) preocuparile acestor nativi se concentreaza pe munca, relatii de serviciu mai ales daca, in respectiva institutie, se petrec schimbari, au loc tot felul de evenimente care ii implica si pe ei, direct sau indirect. Perioada delicata in privinta sanatatii, in acest rastimp, nativii trebuind sa faca fata stresului indus de Luna Noua in Varsator. Contextul este mai important pentru cei cu afectiuni neurologice, vasculare deja instalate. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), multe dintre sperantele nativilor de rezolvare discreta, eleganta, diplomatica a unei chestiuni personale (cu sau fara implicare juridica) se cam spulbera ori, cel putin, se dovedeste o constructie subreda. Moment al reevaluari dar si al unui necesar proces de imbarbatare prin adaptarea la stres. Intre 11 si 12 februarie nu toata lumea va avea parte de efectele acestui tranzit astral care pune intr-o ecuatie periculoasa banii, veniturile, economiile lor sau ale familiei. Este posibil ca multa lume care s-a nascut in acest semn zodiacal sa nu aiba parte de acest tip de stres astral.
Totusi sunt de luat in calcul si o serie de interese divergente ale unor rude, in cazul unor partaje, mosteniri, testamente ori al unor cote parti dintr-un castig ce trebuie dezbatute.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI