Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Fecioara 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 8-14 August 2015

Semn zodiacal care va fi binecuvantat incepand cu 11 august, zi in care Jupiter, Marele Benefic, va intra in semnul lor natal, ajutandu-i sau protejandu-i pana in septembrie 2016.
Este vorba de asa numita „intoarcere jupiteriana”, intr-un semn zodiacal, eveniment astrologic care se produce o data la 12 ani si care are menirea de a reaseza fiinta nascuta in acest semn zodiacal, pe un fagas normal si adecvat dezvoltarii personale sau readucandu-l pe drumul cel bun daca s-a ratacit prin meandrele vietii pana a pierdut directia.
Efectul acestui tranzit este bogat, complex, profund si la el vom reveni deseori, in analizele noastre, de acum in acolo, de-a lungul unui an. O data intrat in Fecioara, Jupiter face casa buna cu Mercur in domiciliu, pana pe 25 septembrie, ajutandu-i pe cei nascuti in aceasta zodie sa-si administreze cat mai bine propria persoana.
Jupiter le va mai da, imediat dupa debutul in acest semn, sanatate, echilibru si dreapta judecata. Saptamana le poate aduce Fecioarelor o dorinta de lamurire si consolidare interioara, intr-o chestiune de optiune socio-profesionala sau de imagine publica, o capacitate de a vorbi sau de a face fata disputelor

publice cu brio (9 si 10 august), de a fi reticenti sau chiar de a se indeparta de o serie de persoane din anturajul lor de prietenei sau colaboratori (11 si 12 august) si un lant intreg de stari organice nu tocmai confortabile in registrul cardiac si vascular, pe 13 si 14 august.
Luna Noua din 14 august va pune in evidenta un gol de autoritate sau nevoia de a se redimensiona si functiona ca fiinta puternica, exemplara prin schimbarea conduitei, a principiilor, a strategiei. Ajutorul discret dar eficient de la cineva important ii poate salva in aceasta perioada de la un esec sau de la o initiativa gresita.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI