Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Gemeni 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, perioada excelenta pentru toti cei care lucreaza in domeniul creatiei artistice, al presei, literaturii, al comunicarii, al prestatiei scenice sau al unei activitati care presupune relatii publice. Este vorba de forta de expresie, de putere creativa, spirit viu, nou, de avant si energie, de intuitie, de spontaneitate. Acest impuls astral ii va face pe cei tineri sa se lase dusi de placerea, de farmecul si de noutatea adusa de aventuri si de situatiile inedite.

Curiozitatea va fi unul dintre factorii care ii vor determina pe unii Gemeni sa intre in tot felul de situatii de viata provocatoare, ca si cum totul ar fi un joc, o miza, un pariu. La cote mari se vor afla tentatiile de a se deda la jocuri de noroc. Nu indemnam pe nimeni spre asa ceva, cine o va face, o va face pe riscul lui.
Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, problemele de sanatate care se vor manifesta, in functie de varsta si de tabloul clinic al fiecarui nativ, pot tine de registrul imunitar (acutizarea unor infectii) la nivelul sinusurilor, O.R.L., aparat genital, renal, urinar. Tulburari endocrine, mai ales pentru femei. Atentie la toate simptomele din timpul unei sarcini.
Comportamentul gravidelor trebuie sa fie extrem de prudent cu privire la efort, medicatie sau la o eventuala cezariana. Nu provocati artificial o nastere. Nu sunt excluse situatiile neplacute la locul de munca: conflicte, acuzatii, vinovatii create artificial, provocari.
Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, atitudinea nativilor cu privire la felul in care isi vor exercita autoritatea va fi unul energic. Mobilizarea loc, pe fond conflictual, va fi exemplara. Din 7 octombrie, Mercur va intra in casa relatiilor sentimentale pe care le va subrezi prin neseriozitate, prin neimplicare si prin dorinta de a trata totul intr-o cheie lipsita de responsabilitate.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI