Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Gemeni 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), se vor manifesta, in continuarea ultimelor doua zile, tensiunile intre nativi si persoanele de care sunt legati afectivi. Uneori, acestea pot apare (daca nu s-au conturat pana acum) din senin, lasand impresia de capriciu, de subiectivism. Alteori, motivul nerostit pot fi banii, subiect asupra caruia Gemenii au o viziune de natura sa-i nemultumeasca pe prieteni, cunoscuti ori chiar copii.
Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), stare generala proasta, nemotivata de un eveniment anume. Organismul nativilor va trece printr-o perioada in care va retine apa, toxinele, se

ingrasa, respinge unele medicamente sau alimente.
Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada mai buna in care spiritul independent al Gemenilor se poate desfasura nestingherit. Acestia vor trai momente de entuziasm, de bucurie sau de satisfactie daca desfasoara activitati libere de orice constrangere, practicate din placere, din vocatie sau ca forma de compensare a stresului de peste zi.
Vor fi favorizati cei care lucreaza in domeniul presei si al spectacolelor, scriitorii profesorii si avocati. In campul cunoasterii, Gemenii pot trece prin imprejurari de viata care sa le permita accesul la informatii speciale, de exceptie ori de mare valoare in pregatirea lor profesionala. O explicatie ar fi si Luna Plina din Gemeni, care poate deschide portile cunoasterii.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, Gemenii vor face calcule banesti. Aceiasi Luna Plina din 14 decembrie poate genera o scurta criza relationala. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), vor fi posibile discutii in contradictoriu, la locul de munca, care vor avea ca punct de plecare o chestiune de principiu, o viziune moderna, o noutate sau o schimbare ce intampina rezistenta si opozitie in aplicare ei.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI