Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Gemeni 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Complicată se dovedeşte, cel puţin pe „hârtie”, predispoziţia astrală a săptămânii viitoare pentru aceşti nativi, care se văd obligaţi să fie prezenţi în viaţa rudelor în vârstă. Din păcate, nu se pot extrage din acest vârtej şi nu pot delega probleme lor, pentru că intervin chestiuni oficiale, acte şi multă alergătură pe care trebuie să le facă ei înşişi pentru a aduce la zi şi a pune la punct tot felul de situaţii de ordin patrimonial ale rudelor şi implicit ale lor ca o consecinţă directă.
Perioadă asociată cu enervări, dispute, discuţii în contradictoriu pe 16/17 octombrie. Pe această casă se va instala, din 10 octombrie, Sensul Vieţii care va aduce, timp de 18 luni de acum-încolo, un accent special în existenţa acestor nativi.
Dar, tot din această zi, va începe să opereze şi Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa în Viaţă, care le pune cariera şi afirmarea socio-profesională, într-o ecuaţia dificilă, ce-i va solicita din plin, pe aceiaşi perioadă de timp.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie, sentimentele lor sunt scuturate ca frunzele unui copac în furtună. În acest răstimp, Luna Nouă îi va pune în faţa unui început de relaţie sau de atitudine schimbată afectiv faţă de cineva.
Această cotitură conţine un sâmbure de conflict care îşi va arăta faţa între 16/17 octombrie. O ceartă, o dezamăgire, o descoperire care provoacă amărăciune poate, prin ea însăşi, să reprezinte motivul schimbării de atitudine de care vorbeam.
Între 14 şi 16 octombrie dimineaţa, nativii sunt predispuşi la răceli, guturai, infecţii dentare şi/sau urinare, viroze sau complicaţii ale unor răni mici.
După-amiaza zilei de 16 octombrie pune bazele unor chestiuni ce-şi vor găsi dezvoltarea pe 17 şi 18 octombrie, în privinţa unor procese, anchete, depoziţii, apărări, explicaţii, furnizarea unor acte doveditoare sau în privinţa semnării unor documente ce presupun un contract şi un parteneriat.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI