Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Gemeni 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, tendinta spre afirmare sau impresionare a cercului de prieteni. Relatiile sentimentale pot suferi de superficialitate, individualism sau indiferenta. Pot fi „uitate” sau incalcate politetea, delicatetea, traditiile, bunele obiceiuri, etc.
Guvernatorul lor, Mercur, se va afla, din 12 noiembrie, in opozitie cu semnul patronat de el, asa incat este bine ca Gemenii sa fie prudenti, rezervati si sa verifice toate informatiile care ajung la urechile lor, unele fiind menite doar sa-i testeze sau sa-i provoace.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), necazurile de la locul de munca se vor reflecta in starea de spirit: vor fi nervosi, ingrijorati, iritati si necooperanti. La locul de munca se pot petrece evenimente neplacute, pe o paleta larga de posibilitati : acuzatii, schimburi de cuvinte, atitudine ostila, sanctiuni, presiuni morale, exercitare abuziva a prerogativelor functiei.
Gemenii vor suporta cu greu toate acestea si, din pacate, nu vor avea energia, curajul sau argumentele necesare sa le tina piept. Din punctul de vedere al sanatatii cel mai afect va fi psihicul apoi, ca si in ultimele doua saptamani, sensibile vor fi aparatul genital, urinar, cel endocrin si sistemul imunitar.
Atentia la ziua de 12 noiembrie pentru tot ceea ce inseamna act chirurgical (inclusiv nastere, intrerupere de sarcina) si pe 14 noiembrie, cand va fi Luna Plina pe axa Taur/Scorpion, ce va afecta cele doua case ale sanatatii.
Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), se va instala o stare de calm si relaxare care va contrasta cu disputele sau cascada de informatii care il privesc pe partenerul de viata, de afaceri sau rivalii si persoanele cu care se afla in conflict. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, dorinta sau neputinta de a face cumparaturi si de a onora plati.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI