Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Gemeni 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Intreaga perioada analizata Gemenii beneficiaza de tranzitele planetelor Venus si Marte prin casa a III-a, de unde o mare si buna capacitate de se misca, de a circula, de a face drumuri, excursii, deplasari cu spor, daca au un scop precis, sau placute daca sunt facute in scop de agrement.
De asemenea, acelasi context astral le permita sa se prezinte bine in fata unor comisii de examinare si sa aiba succes la examene. In conversatii sau in dialogurile oficiale se inregistreaza combativitate, o buna argumentare sau o angajare totala in lupta pentru o cauza personala.
Intre 12 si 13 septembrie, spiritul practic pune stapanire pe ei, unii devenind adevarate „genii domestice”

preocupate de ergonomie, curatenie, buna administrare.
Intre 14 si 16 septembrie, casa placerilor are „sare si piper”, adica si mai bune si mai rele dar cu toatele provocatoare si incitante. Nota generala este insa de neimplicare, de superficialitate, de joc, impins uneori pana la egoism sau la dezinteresul pentru ceea ce simt sau cred ceilalti.
Intre 16 si 18 septembrie unele cuvinte, afirmatii, acuzatii, ironii, aluzii formulate in cadrul unui colectiv de munca, la adresa lor, ii deranjeaza sau, dupa caz, chiar ii „ustura”.
Chiar si fara schimburi de cuvinte neplacute, ei sunt nemultumiti si ingrijorati de felul cum evolueaza starea de lucruri la serviciu. Atentie la o serie de mici infectii sau afectiuni care treneaza prin complicarea cu un factor infectios.
Pe 18 septembrie, Mercur, guvernatorul lor, va intra in miscare retrograda pana pe 9 octombrie, de unde nu va da cele mai convenabile impulsuri. Asta inseamna ca toate intentiile lor din ultimele doua saptamani se vor bloca pana pe 9 octombrie, timp in care vor fi obligati sa-si revizuiasca planurile si sa-si reformuleze gandurile. Saturn va intra in casa a VII-a a parteneriatelor dar si a dusmaniilor si proceselor.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI