Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 13-19 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Februarie 2016. Gemeni 13-19 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 13-19 Februarie 2016

Prima parte a zilei de 13 februarie poate sa le dea batai de cap unor Gemeni din cauza necazurilor produse de persoane apropiate lor (prieteni, fiinte dragi). Uneori se vor enerva, alteori vor fi obligati sa intervina direct pentru a remedia sau echilibra o stare conflictuala. Din 13 februarie (dupa ora 14) si pana pe 15

februarie (ora 17), unele persoane care apartin acestei zodii pot trece, de la caz la caz, prin situatii care au ca motivatie comuna munca si activitatea.
Ei pot fi nemultumiti de felul in care evolueaza relatiile de munca, eficienta unor masuri de data recenta care se dovedesc a nu fi fost inspirate sau justificate; motivul acestei „fierberi” interioare este unul personal, fiind provocat de conflictele care se nasc intre conceptiile lor de viata, atitudinea fata de oameni sau scara lor de valori morale ce intra in contradictie cu ceea ce li se cere sau li se impune sa adopte ca stil de munca si miza in locul unde activeaza si de unde isi iau salariul iar intrarea planetei Venus, in casa a IX-a, in Varsator, va amplifica aceste stari de nemultumire, dandu-le tenta revoltei. Din dupa-amiaza zilei de 15 februarie si pana pe 17 februarie, Luna va traversa sectorul lor natal si va scoate in evidenta dezordinea din sectoarele de viata personala care se conditioneaza negativ unele pe altele, creand asa numitele, in limbaj comun, „situatii imposibile” in care se impletesc factorii familiali, parteneriali, conjugali, sociali sau/si de responsabilitate publica.
Intrarea Soarelui in casa a X-a a cerului lor astral va amplifica aceste stari de lucruri, dificil de controlat. In casa a IX-a se vor instala Mercur (Guvernatorul Gemenilor) si Venus care vor trimite raze cu potential de conflict spre sectorul muncii, generand nereguli care pot persista pana la inceputul lunii august. Pe 18 si 19 februarie, Gemenii pot avea preocupari banale legate de bani.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI