Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Mai 2021

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2021

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Mai 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 15-21 Mai 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Mai 2021. Gemeni 15-21 Mai 2021

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 15-21 Mai 2021

Intre 15 și 17 mai după-amiaza, constatări care nu vor liniști sau nu vor mulțumi; dimpotrivă, în sectorul banilor, nativii vor înțelege că se impune un strop de moderație sau mai mult spirit de conservare a banilor și a bunurilor. între 17 mai, după ora 15:44, și sfârșitul zilei de 19 mai, fel de a vorbi și aborda niște teme de dialog sau de dezbatere colectivă în chip autoritar. Gemenii vor dori ca vocea și punctul lor de vedere să se facă auzite, ca opinia lor să fie luată în seama și nu vor fi deloc mulțumiți dacă vor fi marginalizați sau tratați cu condescendență.

Dorință de afirmare într-un context public (ședință, conferință, congres, consultări, întruniri, dezbateri publice) în cadrul cărora Gemenii, care vor fi într-o bună formă psihică și fizică,,vor încerca să concentreze atenția asistenței pe persoana, comportamentul sau rolul lor în societate; moment de valorificare a potențialului personal și profesional sub forma unei demonstrații de forță în fața colegilor sau a celor care nu-i cunosc cu adevărat. între 20 și 21 mai, rutină casnică, banalități consumate în modul de viață curent al lor și al părinților ori al rudelor. în seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va accentua trăsăturile specifice zodiei: minte rapidă, veselie, degajare, receptivitate, pricepere sau îndemânare. într-un plan social, Soarele va accentua nevoia de relații, de comunicare, de deplasare, de negociere. Până pe 21 iunie, Soarele va tranzita casa I a personalității acestor nativi și le va spori toate capacitățile și calitățile legate de exprimare liberă, de intuiție, de modalitate mentală, de adaptabilitate. întreaga săptămână, pentru multe persoane, se va pune problema unui noroc, a șansei la un ajutor nesperat, a unei surprize sau a posibilității de a rezolva, repede și mai simplu decât estimau nativii, o chestiune importantă pe calea dialogului.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI