Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Septembrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 14 - September - 2018

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Septembrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 15-21 Septembrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Septembrie 2018. Gemeni 15-21 Septembrie 2018

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 15-21 Septembrie 2018

Intre 15 şi 17 septembrie la 1 prânz, discuţii cu conotaţie oficială sau pe teme juridice. Se poate pune în discuţie un contract, un proiect, o asociere, un parteneriat sau se pot discuta chestiuni de principiu privitoare la căsătorie. Destul de muncă implicare sufletească ori chiar patimă, în cazul ambilor parteneri.

între 17 septembrie, după ora 14.08, şi începutul zilei de 20 septembrie, cramponare de interesele materiale, mergând până la refuzul acceptării realităţii, ceea ce îi va împiedica să ia deciziile necesare în conformitate cu condiţiile momentului. Cu cât pricina discordiei datează de mai multă vreme, cu atât încăpăţânarea lor va fi mai mare. între 20 septembrie, după ora 2.52, şi 21 septembrie, furtună la nivelul conştiinţei. Confruntările momentului, ecoul evenimentelor exterioare îi obligă să se delimiteze categoric de oameni, persoane, instituţii, idei sau direcţii de viaţă în care nu se mai regăsesc sau cu ale căror premise nu (mai) sunt de acord. Informaţii sau dialog cu străinătatea alterat de întreruperi, de evenimente ciudate, de veşti care nedumeresc, de pretenţiile ori condiţiile ciudate puse de oficialii din ţările unde ei doresc să plece la studiu, la muncă, la perfecţionare ori unde trebuie să se deplaseze pentru a participa la un concurs (preselecţie). Tendinţa generală a săptămânii le va permite să privească cu luciditate şi răbdare chestiunile familiale, de cele mai multe ori, ei făcând efortul să limpezească lucrurile şi să-i facă pe unii membri de familie să înţeleagă logica şi necesitatea deciziilor din categoria bună administrare a bunurilor materiale, a gospodăriei sau a unui patrimoniu, mai ales dacă statutul acestuia este unul comun. Se menţin tendinţele, manifestate în ultimele două săptămâni, legate de sănătate, cu accentul lor solicitant pe segmentul fiziologic al rinichilor şi al aparatului urinar.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI