Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Februarie 2024

Postat de Urania Horoscop On 16 - February - 2024

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Februarie 2024

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 17-23 Februarie 2024. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Februarie 2024. Gemeni 17-23 Februarie 2024

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 17-23 Februarie 2024

Intre 17 și 19 februarie dimineața, Gemenii vor da dovadă de spontaneitate, de originalitate, dar, deopotrivă, și de versatilitate, de instabilitate și chiar de superficialitate în anumite abordări. Maturitatea și deprinderea de a susține activități socioprofesionale esențiale le pot permite unora să le țină sub control. între 19 februarie, după ora 5:25′, și 21 februarie după- amiaza, unele persoane se pot îngrijora cu privire la echilibrul lor financiar amenințat de evenimentele și măsurile fiscale/financiare ale momentului. In ziua de 19 februarie (ora 6:13’), Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va exercita o influență pozitivă asupra vieții profesionale și a activităților publice ori a funcțiilor încredințate lor.


Contextul va fi mai profitabil pentru cei maturi, cu experiență, cu autoritate în domeniu care pot primi un binemeritat statut justificat de notorietate și credibilitate. Pe 23 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și, până pe 10 martie, va crea un cadru favorabil contactelor cu persoanele influente, prezenței nativilor în împrejurări oficiale unde se pot remarca. Un context favorabil pentru cei care desfășoară activități de creație și care pot avea prestații memorabile la concursuri, festivaluri, concerte și spectacole. între 21 februarie, după ora 15:41′, și 23 februarie, unele persoane se pot implica în dispute ori pot intra într-un conflict de idei pe teme ce privesc convingerile și mecanismele sociopolitice, culturale, religioase cu colegii, cu superiorii lor sau cu un grup alcătuit pe baza unor interese ostile lor ori care desfășoară activități de promovare a unor idei și principii pe care cei născuți în zodia Gemenilor le resping. întreaga săptămână, planetele Venus și Marte se vor afla în conjuncție strânsă, în Vărsător, și vor accentua latura imprevizibilă și plină de suspans a unor deplasări sau dialoguri.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI