Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Gemeni 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Dacă ar fi să se întâmple ca la carte, ziua de 18 aprilie ar trebui să le inducă celor născuți în zodia Gemenilor nevoia acceptării unor situații care presupun abordarea într-un chip diferit a relațiilor de prietenie, a intereselor de grup sau a relațiilor sociale bazate pe afinități.
Luna Nouă poate provoca o serie de schimbări de atitudine, de intenție sau de interes și în rândul celor cu care intră în contact un nativ din Gemeni, obligându-l și pe el să se adapteze mai întâi prin identificarea acestui tip de „nou”, apoi prin recunoașterea nevoii de adaptare la noua realitate a lui însuși. Uneori, aceste transformări se fac în urma unor discuții aprinse, alteori, tensiunile alimentate de mult timp încoace,

ajung la un punct care nu poate fi depășit decât prin sacrificii și reevaluare a oamenilor și relațiilor. După care se va așterne o liniște aparentă.
Doar că planetele ce vor tranzita zodia Taurului, în perioada 18 – 24 aprilie, cât și în următoarele două-trei săptămâni, vor lucra pentru „așternerea” unui drum nou, mai profitabil, chiar dacă nu spectaculos. Premiza lui sunt dialogurile și acțiunile discrete. Venus continuă să le ofere doza de optimism necesară. Între 21 și 23 aprilie, ei pot face un schimb interesant de idei și informații menite să le retușeze percepțiile, opiniile și să-le dea o viziune mai apropiată de realitate.
Mici probleme de sănătate pot apărea, indiferent de vârstă, justificate de o imprudență (efort fizic mare), de regimul endocrin, fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide, a dentiției, de fiziologia zonei anatomice a gâtului (amigdale, ganglioni limfatici, osatura celor două maxilare, deschiderea traheii și esofagului, limba).

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI