Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Gemeni 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), se desfasoara un complex de evenimente astrale care au, ca punct culminant, faza de Luna Plina in Sagetator, care ii angajeaza pe acesti nativi, prin prin implicare Soarelui, in tranzit prin Gemeni.
In casa I, se afla Mercur, Guvernatorul acestor nativi; din pacate, el va face, in ziua de 20 iunie, o opozitie la grad perfect cu Saturn, sporind dificultatile ce decurg din acest context nefavorabil negocierilor, semnarii unor contacte, desfasurarii unor procese.

Totusi, fara a fi un paradox, semnarea unor acte, intelegeri sau contracte se poate realiza dar ele vor purta, de-a lungul timpul, marcajul acestor dificultati de inceput care se pot accentua, pe fondul tranzitelor ulterioare. Gemenii vor resimti aceasta etapa in plan personal ca fiind solicitanta, intensa, obositoare.
Una dintre marile provocari ale momentului este nevoia (sau obligatia) de a vorbi, de a explica, de a raspunde, de a face declaratii si riscurile asumate cu acest prilej sau de a face fata unor situatii de moment din cariera lor sau care decurg din relatiile de familie in care nota generala este data de nevoia de a respecta ordinea morala, de a pastra normalitatea sau de a nu incalca legea.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, problemele financiare curente sau cele legate de pierderi, pagube si blocaje in regimul bunurilor pe care trebuia sa le fi primit in conditiile unei donatii, a unei vanzari sau mosteniri, se acutizeaza. Perioada de restrangeri ale cheltuielilor, de economie.
Din 18 iunie, in zodia Racului actioneaza Venus iar din 21 iunie Soarele, dand casei a II-a a banilor obtinuti din munca sau efort propriu o vocatie aparte. In acest sector se pot ivi tot felul de situatii care pun in pericol plata unui salariu sau pot aduce micsorari ale veniturilor (retineri, amenzi, sanctiuni, restrictii etc.).
Intre 23 si 24 iunie, nativii vor avea tendinta de a face planuri pentru iesirea dintr-o situatie dificila personala, familiala sau materiala ce se contureaza la orizont.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI