Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Gemeni 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Intre 19 si 20 decembrie Gemenii vor fi niste persoane dinamice, ei implicandu-se in chestiunile comune care ii leaga de prieteni si cunoscuti. Vor fi saritori, dornici sa ajute, vorbareti, prezenti in mijlocul evenimentelor. Uneori vor exagera, alteori sa vor enerva ca intentiile lor nu sunt corect intelese sau ca unele persoane din anturajul lor vor tot timpul altceva decat doresc sau planuiesc ei. Dar, acestea sunt detalii marunte, care nu le ocupa prea mult timpul si atentia.
Intre 21 si 22 decembrie se opresc oarecum din acest entuziasm si mediteaza, chibzuiesc, cantaresc. Poate ca si organismul le da un semnal clar ca e bine sa puna capat comportamentului navalnic care le mananca

energia si vor hotari ca e mai indicat sa se odihneasca, asta in cazul in care guturaiul sau vreo masea nu le strica cheful de viata.
Pe 23 si 24 decembrie vor fi iar in forma, stralucitori, degajati, sinceri, deschisi. Dinspre casele IV, VII si X le vor veni mesaje legate de planetele care le tranziteaza. Cu toatele vor anticipa modificarile necesare, schimbarile iminente, repozitionarile pe relatia cu familia, contractele, viata publica, activitatea sociala si profesionala ori cu rivalii si eventualele procese sau conflicte.
Pe 25 decembrie, Luna Plina marcheaza cele doua case ale banilor si, dincolo de aerul de sarbatoare firesc al zilei, presara numeroase mesaje de avertisment cu privire la o serie de relatii interumane si activitati care nu merg bine in realitate, risca sa se altereze cat de curand, relevand componenta lor dificila, rigida ce le face greu de manevrate in ciuda abilitatii innascute a nativilor.
Avantajele scontate prin intelegeri si contracte vor aparea, pe fondul unor conjuncturi ce poarta o amprenta personala, in functie de varsta si locul in societate al fiecarui nativ, in adevarata lor esenta, explicand astfel natura piedicilor care se vor ivi in perioada imediat urmatoare.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI