Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Gemeni 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, dialogurile nu vor fi un factor de liniste sau posibilitatea rezolvarii unei cauze curente. Gemenii vor fi imperativi, orgoliosi, radicali. Cele mai riscante comportamente, pe fondul si asa incarcat de numeroase motive de nemultumire, vor fi cele manifestate la locul de munca. In timpul unor deplasari curente sau calatorii de scurta durata se pot produce incidente bizare.
Componenta casnicie/afaceri sau eventualele implicatii juridice pot contribui la starea de nesiguranta si, uneori, chiar de spaima, legata de felul in care ar putea evolua lucrurile. Examenele vor avea un grad de risc sporit, provenind din slabiciunile de moment ale nativilor care nu se vor putea concentra, vor dori sa

faca pe interesantii, pe originalii dar, toate artificiile menite sa lase comisia de examinare cu „gura cascata”, ar putea avea un efect contrar.
De aceea, e nevoie de modestie, masura, decenta si autocontrol. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, blocaj interior generat de incapacitatea de a judeca corect, pe fondul unor tulburari afective de data recenta.
In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in Sagetator, respectiv in casa a VII-a, unde va instala o nota justitiara sau va introduce o componenta juridica multor fapte de viata. Astfel, pe fondul unui conflict mai vechi, se poate ajunge la proces, initiat de ei sau de catre adversari. Relatiile parteneriale, in ansamblul lor, pot deveni periculos de instabile si de „inflamate”.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, lipsa banilor ar putea provoca adevarate crize in relatiile cu copiii, cu persoana iubita sau cu prietenii, nativii incercand sa identifice sursa unor nereguli sau calea de urmat pentru a pune capat pagubelor si neregulilor materiale.
Nota generala a saptamanii o vor da planetele din casa a VII-a (Soare, Mercur si Saturn) care vor trimite Cuadraturi la casa a X-a si a IV-a, si opozitii severe catre casa I a personalitatii lor, motiv astral pentru indoieli, temeri, inhibitii, reactii imprevizibile care mascheaza teama de necunoscut sau nesiguranta de sine. Uneori, cei care si-au facut planuri de „marire”, de ascensiune sociala rapida sau spectaculoasa, si-ar putea vedea visurile spulberate.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI