Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Gemeni 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Este posibil ca, intre 2 si 3 ianuarie, Gemenii sa fie suparati sau intrigati de comportamentul ori de afirmatiile facute de partenerul de suflet. Felul acelora de a se purta, aluziile pe care le fac, initiativele pe care le iau fara a tine cont si de ei ii alarmeaza sau, dupa caz, ii enerveaza.
Pe 2 ianuarie Mercur intra in casa lor a IX-a si le deschide un bogat orizont de cunoastere sau le da mai multa imaginatie in rezolvarea unor chestiuni de viata dar asta numai pana pe 8 ianuarie, ora 22.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa muncii dar, deopotriva si a sanatatii. Pentru munca, mecanismul astral martian e favorabil, facandu-i harnici, responsabili, implicati si dornici sa se remarce.
In planul sanatatii insa, acest tranzit, care va dura pana pe 5 martie, le va rascoli zonele subrede din organism, tulburand fiziologia unor sectoare organice, provocand sau amplificand riscul unor infectii, abcese pentru care va fi nevoie de tratament sustinut.
Intre 4 si 6 ianuarie, relatiile la locul de munca pot trece prin clipe delicate provocate de discutii stupide, rastalmaciri, acuzatii nefondate. Uneori insa, vor mai gresi si Gemenii, asa ca unele observatii pot avea o justificare.
Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), o situatie care ii avantajeaza in plan partenerial poate intampina obstacole dintre cele mai diferite si mai greu de anticipat, de genul „de unde cu gandul nu gandesti”. Etapa delicata, versatila, greu de stabilizat.
Din seara zilei de 8 ianuarie, se pun probleme materiale pe relatia cu alte persoane privind transferuri, daruri, mosteniri. Prin revenirea lui Mercur in Capricorn, in seara zilei de 8 ianuarie, zodie in care va ramane pana pe 14 februarie, se va pune un accent care nu poate si nu trebuie sa fie ignorat, legat de regimul beneficiilor dar si al unor riscuri ce privesc corpul fizic (caderi, luxatii, traumatisme, fracturi etc.).

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI