Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Gemeni 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Intre 20 si 22 februarie, pana la pranz, Gemenii pot avea succes intr-o directie ce tine de libera miscare (scurte deplasari, in general cu un scop precis), dialog (unde isi vor impune punctul de vedere sau vor impresiona), un examen, o proba de verificare a cunostintelor (unde se pot impune, pot impresiona si convinge un juriu, o comisie etc.).
Doar in relatiile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali starea de lucruri poate evolua spre tensiuni, pentru ca autoritarismul la care vor apela, pentru a transa o situatie, nu va fi prea usor acceptat de catre

interlocutori: „Nu face pe grozavul cu mine”, i se poate replica.
Din 22 februarie (dupa ora 13:25′) si pana pe 24 februarie, Gemenii vor traversa o etapa marcata de faza Lunii Pline in Fecioara care ii va aduce cu picioarele pe pamant. Multi se vor vedea obligati sa faca o serie de treburi casnice pe care nu au cum sa le delege sau sa le arunce in sarcina cuiva.
Pentru altii se va pune problema unei responsabilitati sporite fata de o situatie patrimoniala complicata juridic, neclara, vulnerabila care-i priveste doar pe ei sau chiar intreaga lor familie. Postura publica sau exercitarea prerogativelor de sef pot trece prin clipe dificile in preajma zilei de 22 februarie.
Intre 25 si 26 februarie, nativii trebuie sa tina cont, evident daca citesc acest avertisment, ca aproape nimic din ceea ce le trece prin minte intr-o directie sentimentala, afectiva, relationala, personala nu este nici bine gandita si nici adecvat exprimata. Initiativele lor nu vor fi intelese corect, vor deranja, vor starni reactii.
Nu faceti glume si surprize, nu luati decizii in contul celor apropiati in ideea ca „le faceti un bine”. Nu cedati tentatiilor cu iz de „viata periculoasa” doar de dragul curiozitatii. Perioada intensa de cautare a unor solutii, care au tente extravagante, lipsite de logica.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI