Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Februarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2021

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Februarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 20-26 Februarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2021. Gemeni 20-26 Februarie 2021

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie dimineata, Luna va traversa zodia Gemenilor si le va da celor care s-au nascut in acest semn multa disponibilitate pentru a comunica, a se deplasa, a se misca degajat in diferite medii publice, sociale, profesionale.
Momente bune pentru a se pregati un discurs, o luare de cuvant, o interventie in plan profesional, un set de argumente in sprijinul unui proiect sau al unui scop personal. Intre 22 februarie, dupa ora 5.53, si 24 februarie, la pranz, raportari la unele evenimente de data recenta care presupun acceptarea unui regim fiscal, salarial sau financiar generat de austeritate.

In ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluand, in zodia Varsatorului, pana pe 16 martie, un rastimp suficient pentru a repara niste erori de comunicare si intelegere si pentru a dezvolta forme superioare de dialog pe teme de interes general. Posibile legaturi cu oamenii si institutiile din afara granitelor tarii care le pot deschide perspective generoase. Guvernatorul lor, Mercur, le va sustine demersurile intr-un plan superior al cunoasterii umane (nevoia de progres personal prin invatare si schimb de experienta).
Intre 24 februarie, dupa ora 14.23, si dupa-amiaza de 26 februarie, divergente de opinii manifestate la o scara de mai mica sau mai mare de importanta si vizibilitate in functie de varsta, rolul si locul in societate al fiecarui nativ; uneori, manifestarile mandriei si ale vanitatii nu vor starni simpatia sau aprobarea celor din jur.
In ziua de 25 februarie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Pestilor si pana pe 21 martie va exercita un factor de protectie pentru ipostazele publice si profesionale ale Gemenilor (sansa de a „straluci”, de a fi pretuit, laudat, premiat). Din 26 februarie, dupa ora 19.08, si, ulterior, pe 27 si 28 februarie, activitati curente in casa, gospodarie si familie.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI