Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Octombrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 19 - October - 2018

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Octombrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 20-26 Octombrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018. Gemeni 20-26 Octombrie 2018

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018

Intre 20 şi 22 octombrie dimineaţa, secvenţe de viaţă publică plăcute (laude, onor, apreciere, aplauze). între 22 octombrie, după ora 9:00, şi după-amiaza zilei de 24 octombrie, posibile controverse sau confruntări de opinii care îi vor pune pe nativi în situaţia de a-şi contrazice prietenii ori de a se certa cu ei. întrevederi cu persoane de care nativii sunt legaţi prin scopuri, interese şi programe comune de viaţă.

Momente de enervare sau de nemulţumire provocate de felul acelora de a vorbi, de a gândi, de a riposta sau de a acţiona. în ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va începe, timp de o lună, să tranziteze casa a Vl-a a muncii, provocând motive de îngrijorare cu privire la evoluţia unei situaţii complicate – a lor, personal, la locul de muncă, sau a instituţiei unde îşi desfăşoară activitatea, în general. Nu vor fi excluse încercările unor colegi, şefi sau subalterni de a-l pune pe câte un nativ în ipostaze delicate ori chiar de vinovăţie prin înscenări, comploturi, provocări. O primă observaţie legată de evoluţia stării organice a Gemenilor, între 24 octombrie după ora 16:34 şi seara zilei de 26 octombrie, priveşte regimul hormonal, fiziologia aparatului renal, urinar şi genital, precum şi predispoziţia acestora de a contracta infecţii şi viroze. O atenţie sporită trebuie acordată situaţiilor în care nativii vor trebui să se supună unor intervenţii chirurgicale şi, mai ales, unor anestezii, ceea ce reprezintă latura vulnerabilă a acestor proceduri medicale prin riscul reacţiilor alergice, de intoleranţă şi de respingere a substanţelor folosite, mai ales în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ceea ce îi va face pe nativi mai vulnerabili decât de obicei. Din 26 octombrie, după ora 21:41, Gemenii se vor simţi bine, vor fi mai veseli şi mai detaşaţi de griji.


 

sursa: Ziarul Libertatea !



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI