Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Gemeni 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, Luna Neagra va intra in casa muncii care e, totodata, si casa sanatatii. Si, prin impactul asemanator al planetei Marte, care va reveni, la randul ei in aceasta zodie, in ziua de 27 mai, se vor crea premizele astrale ale unor disfunctii care pot viza regimul muncii (relatii, stabilitate, salarizare) sau al sanatatii, pana la inceputul lunii august, cand Marte va parasi acest semn si aceasta casa, lasand Luna Neagra sa opereze singura, pana la jumatatea lunii februarie 2017.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), se vor face resimtite consecintele in plan partenerial al Lunii Pline in Sagetator care va functiona destul de puternic pentru acesti nativi, care vor primi direct aceste influxuri, nu doar pentru ca faza se va petrece in opozitie cu Soarele lor natal ci si pentru ca va fi vorba si de o opozitie la Soarele in tranzit prin Gemeni, fapt ce va putea antrena schimbari de statut personal, mai ales prin certuri, conflicte, despartiri, instrainari, preocupari divergente de ale partenerului de viata, de proiect, de afaceri, etc.
In plus, Luna Plina, care se construieste pe axa Gemeni – Sagetator, va face cuadraturi cu planetele de pe axa Fecioara – Pesti, creand ipostaze complicate de viata, legate sau conditionate unele de altele, ceea ce va face rezolvarea lor si mai dificila.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), sunt posibile discutii de taina sau purtate in secret, utile sau lamuritoare, in legatura cu bunurile sau averea familiei si presupusele avantaje materiale in posesia carora ar urma sa intre nativii. Din 24 mai, vor avea un aliat in planeta Venus (Micul Benefic) care le va traversa zodia natala si care, cel putin pentru moment, impreuna cu Soarele in tranzit prin Gemeni, va face un cuplu intens, eficient a carui disponibilitate, pentru solutii ingenioase, trebuie valorificata.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, imaginatia, inspiratia si fantezia vor fi la cote mari, permitandu-le sa se afirme intr-un plan superior (social, politic, filosofic, religios, moral, juridic, publicistic).


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI