Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Gemeni 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie, nativii se pot bucura de o primire buna de catre public sau cunoscuti a initiativelor si implinirilor lor profesionale. Clipe de gratie, de satisfactie interioara, de succes, de lauda.
Intre 22 si 23 noiembrie Gemenii se pot afla in inima unor evenimente ce se desfasoara in cercul lor de prieteni, de apropiati sau de persoane dragi inimii lor. Unele situatii pot sa-i deranjeze insa prin caracterul

insolit, insistent sau exagerat pe care il capata, la un moment dat.
In plan sentimental pot aparea discutii despre comportament, exprimare, etc. Intre 24 si 25 noiembrie nativii cauta sa se protejeze, sa se odihneasca sau macar sa se indeparteze de aceasta forfota existentiala care i-a solicitat si i-a obosit in ultima vreme. Vor tihna.
Intre 26 si 27 noiembrie situatia se schimba pentru ca, pe 26 noiembrie, va avea loc faza de Luna Plina, cu Luna in Gemeni, pe sectorul lor natal. Este Luna „lor” Plina de peste an, este „momentul lor” astral care ii obliga sa inchida un circuit de viata de un an si sa deschida altul nou, fireste, tot pentru un.
Actualul peisaj astral isi va pune pecetea asupra celor ce trebuie facute, traite, controlate si intelese ca lectie de viata pe relatia cu sotul sau sotia, cu partenerii de afaceri, cu proiectele vizate. Pentru altii, daca se afla implicati in derularea unor procese, ziua de 26 noiembrie, cu o marja de toleranta de o zi in minus sau in plus, poate sa aduca o etapa noua in desfasurarea unor proceduri juridice.
Pentru Gemeni, cuadratura Saturn/Neptun va pune o amprenta serioasa sau, dupa caz, grava, dar dinamica, ce angajeaza casa contractelor sau desfasurarea unei functii publice, impunand limitari, sacrificii, disconfort interior sau dezamagire. Nu va revoltati, acum, pe moment, impotriva sortii.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI