Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Septembrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 21 - September - 2018

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Septembrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 22-28 Septembrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018. Gemeni 22-28 Septembrie 2018

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018

In prima parte a zilei de 22 septembrie va continua revolta interioară faţă de ipostazele de viaţă care intră în contradicţie cu convingerile lor. Tendinţa de a riposta brutal faţă de constrângerile de natură profesională, morală, politică, socială sau religioasă.
Pe 22 septembrie,

Mercur va intra în zodia Balanţei şi, până pe 10 octombrie, va intensifica disponibilitatea Gemenilor spre joc, distracţie, evadare în teritoriile confortabile ale existenţei. între 22 septembrie, după ora 15.27, şi începutul zilei de 25 septembrie, satisfacţii minore sau trecătoare care îi flatează pe acei nativi care desfăşoară activităţi publice. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanţei şi, pentru o lună, va spori vocaţia nativilor pentru activităţile artistice, creative sau interpretative ori, în funcţie de însuşirile fiecăruia, pentru scris, oralitate, dans, spectacol. în zorii zilei de 25 septembrie se va produce faza de Lună Plină în Berbec, care va tulbura relaţiile de prietenie: posibile confruntări de opinie care îi vor face pe nativi să angajeze dispute cu persoanele din anturajul lor; uneori, divergenţele de opinii pot degenera în conflicte, mai intense sau moderate, în funcţie de natura motivului în jurul căruia gravitează interesele acestora. Pe 26 septembrie, Kiron, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Peştilor, semn în care va rămâne până în februarie 2019, timp în care va atrage atenţia asupra chestiunilor importante legate de carieră şi ascensiune socială pe care Gemenii le-au neglijat, le-au ignorat sau nu le-au tratat cu răbdare, prilej pentru a face corecţiile necesare, între 27 septembrie, după ora 10.16, şi 28 septembrie, o chestiune de sănătate de natură endocrină (cronică) sau de natură infecţioasă (de dată recentă) îi poate face să apeleze la un tratament medicamentos specific sau la un consult medical.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI