Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Gemeni 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Destul de frumoasă pentru moment zestrea astrală a celor care s-au născut în zodia Gemenilor. Au parteneri pentru săptămâna viitoare trei planete care le pot oferi energie, susținere, sănătate și o destul de bună condiție mentală.
Spunem destul de bună pentru că Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au făcut sau au gândit la un moment dat și care acum le par fie nejustificate, fie de îndoială cu privire la o serie de decizii pe care erau hotărâți să le ia dar pe care, informațiile ce ajung la ei schimbă natura lucrurilor, așa încât nu le mai rămâne decât să se gândească la o altă soluție.
Reevaluează oamenii, gesturile, cuvintele, intențiile celor din jur și fac un efort real pentru a se lămuri care este esența lucrurilor ce se petrec și de ce parte se află adevărul, dreptatea sau normalitatea pentru a nu

greși. Un moment de cumpănă pentru ei cu privire la o atitudine necesară se poate observa pe 29 mai cu privire la o chestiune de imagine, funcție, loc în societate.
Pot fi combativi pe 23, 24 și 25 mai dimineața, perioadă când orgoliul lor se află la cote maxime. O clipă dedicată casei, vieții domestice și grijilor zilnice (curățenie sau reparații, etc.) îi va coborî în monotonie, rutină sau plictis. Pe 28 și 29 mai unii vor fi tentați să echilibreze ceva care s-a dat peste cap într-o relație sentimentală (încredere, armonie, intensitatea emoțiilor) sau să corecteze răceala apărută în relațiile cu o serie de prieteni și cunoștințe unde egoismul, interesul personal sau divergența de opinii au introdus la un moment dat o distanță.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI