Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Gemeni 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, planul sanatatii de fiecare zi pare sa fie cel afectat de tranzitele acestei rastimp. In afara unor infectii virale, se mai pot inregistra, in functie de tabloul clinic al fiecarui nativ, raceli insotite de guturai, otite, infectii dentare, urinare sau ale aparatului genital ori recidive ale acestor afectiuni.
Oarecum delicat se arata a fi rastimpul 25/26 decembrie pentru femeile care vor naste sau care vor suporta interventii de mai mica sau mai mare amploare la nivelul aparatului genital. Daca acestea nu pot fi amanate, atunci trebuie sporita vigilenta cu privire la igiena, sterilizarea spatiului in care se vor afla in

aceasta perioada dar si cu privire la combinatia de anestezice care li se vor administra (a se discuta foarte atent cu medicul specialist acest aspect).
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), nativii vor analiza premizele relatiilor in doi (ipostaza conjugala) sau in mai multi (colegi, colaboratori) si vor incerca sa solutioneze corect sau legal disensiunile mai vechi. Cu grija deosebita vor trebui tratate relatiile care se vor reflecta asupra imaginii, vietii publice sau rolului social. Va fi nevoie de multa disponibilitate spre concesie, toleranta, ingaduinta ori suplete si diplomatie.
Dar, nativii s-ar putea dovedi mai putin flexibili decat ar fi nevoie, in acel moment. Este indicat sa nu se recurga la decizii sau la atitudini hazardate, extravagante, superficiale ori lipsite de responsabilitate. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, unii Gemenii se vor confrunta cu presiuni financiare chiar daca nu va fi vorba de sume mari; asta poate si din cauza Lunii Noi care se va produce in acest sector si care i-ar putea determina sa-si revizuiasca planul de viata curent in functie de veniturile si platile pe care trebuie sa le onoreze.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI