Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 22 - October - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 24-30 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Octombrie 2015. Gemeni 24-30 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 24-30 Octombrie 2015

Intre 24 si 25 octombrie dimineata, se pot inregistra mici tensiuni interioare legate de o serie de impresii nu intotdeauna corect intelese sau descifrate, aparute pe fonul unor divergente ce privesc autoritatea lor publica sau provenind de la rude, care pot, prin faptele lor, sa greveze imaginea unui nativ.
Exista si un revers, de care se pot bucura alti nativi, care se naste din sustinerea, din ajutorul sau din modificarea situatiei lor familiale si care se poate manifesta in preajma zilei de 25 octombrie. Intre 25 octombrie (dupa ora 10) si 27 octombrie dimineata, relatiile cu prietenii, cunoscuti precum si activitatea lor in grupuri cu profil profesional si social este privilegiata. Ei se pot impune, pot avea un cuvant hotarator, poate face figura de lider. Vor fi si contestari, dupa cum, uneori, in relatiile sentimentale, pot apare mici tensiuni provocate de implicarea lor in aceste activitatii, ceea ce ii va obliga sa neglijeze relatiile personale.

Din 27 octombrie dimineata si pana in dimineata zilei de 29 octombrie, nativii vor fi obligati sa analizeze o situatie legata de munca si raspunderile ce le incumba fata de care trebuie sa-si schimbe atitudinea si strategia. Intre 29 si 30 octombrie se vor insenina. Soarele, intrat in zodia Scorpionului, respectiv in casa a VI-a a sanatatii de fiecare zi, le va sensibiliza aparatul urinar, organele genitale, glanda tiroida, sistemul endocrin, segmentul „O.R.L.” (nas, gat, urechi), maxilarul inferior, dentitia. A nu se face interventii chirurgicale – fie si de mica importanta – pe segmentele anatomice amintite pe 27 octombrie, in mod special cand se produce faza de Luna Plina si, apoi, pana in dimineata zilei de 29 octombrie (ora 10). Daca, totusi, ele nu pot fi amanate, grija mare pentru ce tip de anestezie si ce cantitate va opta medicul. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI