Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 26-1 Iunie 2018

Postat de Urania Horoscop On 25 - May - 2018

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 26-1 Iunie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 26-1 Iunie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-1 Iunie 2018. Gemeni 26-1 Iunie 2018

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 26-1 Iunie 2018

In prima parte a zilei de 26 mai, predispoziţie spre relaxare, detaşare de factorii de stres, obligaţii curente presante, termene fixe de predare sau constrângeri. Nevoia libertăţii de mişcare, preocupări facile, interes pentru divertismentul lejer, între 26 mai, după ora 16.40, şi începutul zilei de 29 mai, se vor contura îngrijorări sau nemulţumiri provocate de schimbările unui context de muncă cu sau fără implicaţii salariale.

A nu se formula revendicări. în planul sănătăţii se pot declanşa răceli, viroze, infecţii urinare, genitale sau la nivelul sinusurilor. A nu se face intervenţii cu scop terapeutic, pentru analize ori chiar cu scop cosmetic, care presupun tăieturi, incizii adânci, injecţii, extracţii, aspiraţii etc. între 29 mai, după ora 1.29, şi 31 mai, la prânz, Gemenii vor fi obligaţi să facă faţă exigenţelor unor ipostaze oficiale sau cu o pronunţată componentă juridică şi legală (întâlniri cu avocaţi, consultări cu mediatori, alcătuire de dosare, strângere a actelor şi dovezilor, depunerea unei mărturii într-un proces, participarea la o anchetă). Aspectul nu este nefast, ci doar sâcâitor, solicitant şi îi va | expune pe nativi în faţa lumii sau a opiniei publice. Aceste ipostaze se pot contura cu mai multă vigoare în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, eveniment astrologie care se va reflecta şi asupra casei I a personalităţii. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor şi le va da nativilor o foarte bună capacitate de exprimare, multă spontaneitate, fantezie, capacitate de a se descurca, de a găsi rapid soluţii. Gemenii vor arăta bine, vor fi vioi, simpatici şi veseli pentru următoarele două săptămâni. între 31 mai, după ora 12.27, şi 1 iunie, griji materiale sau mici neconcordanţe, amânări sau întârzieri în privinţa acordării sau intrării în posesia unor bani, bunuri materiale sau servicii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

12 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI