Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Gemeni 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, cei care invata, scriu, citesc, creeaza, lucreaza asupra unui proiect ar putea avea sansa unei idei interesante, a unei solutii confortabile, sau chiar a unei inspiratii de exceptie. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, se anunta o perioada dezagreabila pentru sanatate.
Chiar daca nu se vor imbolnavi, nativii nu vor fi intr-o forma buna nici organica nici mentala: oboseala sau suprasolicitarea din perioada anterioara isi vor pune amprenta pe comportamentul lor, Gemenii aratandu-se nervosi, instabili, irascibili, neatenti.
Alteori, s-ar pot „captusi” cu o raceala, cu o viroza, cu o infectie stomatologica, urinara sau genitala (mai ales in ipostaza de recidiva sau de complicatie). In planul muncii, se contureaza un rastimp anevoios atat la nivelul relatiilor interumane la locul de munca cat si la nivelul evenimentelor care se petrec in acel sector.
Nu sunt excluse vestile alarmante sau chiar punerea in aplicare a unor schimbari, anuntate cu ceva timp in urma, care vor bulversa bunul mers al muncii de fiecare zi, starnind revolta si nemultumire.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, vor fi vizate acordurile, intelegerile si contractele precum si armonia conjugala. Nota generala este de recurs la lege, la obicei, la traditie la regula de comportament, la norma morala ori la buna-cuviinta.
Aici, Luna Noua in Sagetator, din 29 noiembrie, isi va pune amprenta, evidentiind aspectele care nu merg bine. O „rechemare la ordine”, s-ar putea produce in relatiile multor Gemeni, indiferent de varsta.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, regandirea veniturilor sau beneficiilor este binevenita. Limitarile si constrangerile, daca nu au inceput sa actioneze deja, ar trebui luate in calcul, ca masura de prevedere.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI