Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Gemeni 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, in mintea nativilor se pot produce schimbari majore de optiune de viata, de crez, de aspiratie, de constiinta. Unii vor renunta repede si fara nici un regret la o serie de principii, interese sau mize personale majore. Acum, vor imbratisa idei noi, premize noi de dezvoltare si afirmare personala.
Aceste transformari, petrecandu-se brusc si reflectandu-se in comportamentul si deciziile lor ii vor surprinde pe cei apropiati lui. Luna Noua din 28 ianuarie poate fi una dintre cauzele astrale care ar putea declansa aceasta revolutie personala. Pentru cei tineri, care au trait indiferenti fata de responsabilitatile lor,

se poate vorbi de o maturizare brusca, ca efect al cristalizarii constiintei datoriei fata de sine.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa prietenilor si, de acolo, alaturi de Uranus, va genera, pana pe 10 martie, confruntari sau chiar dispute dar va permite si largirea cercului de apropiati, prin situatiile inedite care ii vor plasa in apropierea unor persoane speciale. Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, unii se pot bucura de succes, de notorietate, de functia in care au fost numiti, de o imagine buna sau de simpatia publicului, ceea ce, pentru artisti sau oameni politici, nu e lipsit de importanta.
Posibila victorie juridica, relationala sau morala asupra unui partener care le-a fost ostil sau care a incercat sa-i destabilizeze. Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, contacte si discutii aprinse cu apropiatii cerului lor de interese.
Pe 3 februarie, Venus va intra in casa a XI-a, introducand, pana pe 6 iunie, cand va parasi definitiv acest sector, nuante diferite in functie de mersul direct sau retrograd in care se va afla. Din 3 februarie, tendinta de a se linisti trupeste sau sufleteste si de a se refugia in activitati recreative. De la sfarsitul saptamanii, s-ar putea contura probleme banesti.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI