Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 29-4 August 2023

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2023

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 29-4 August 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 29-4 August 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 August 2023. Gemeni 29-4 August 2023

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 29-4 August 2023

Intre 29 și 30 iulie dimineața, preocupările parteneriale se vor desfășura la nivelul inferiorității (gânduri, analiza unor stări de spirit sau reacții care privesc persoana sau contextul de împrejurări care le ocupă atenția Gemenilor). între 30 iulie, după ora 6:44’, și 1 august, dimineața, o mai veche temă patrimonială, nerezolvată, poate reveni în discuția unui Geamăn cu una sau mai multe persoane din familie. Nu se va rezolva cu acel prilej, dar discuția va scoate în evidență o realitate destul de incomodă care s-a conturat în ultima vreme, sugerându-le, astfel, nativilor nevoia implicării lor pentru a găsi o soluție. între 1 august, după ora 6:58′, și 3 august dimineața, cele două case ale comunicării vor fi străbătute de „fiorii”

răspândiți de Luna Plină în Vărsător, din 1 august, care le va pune probleme de conștiință, îngreunându- le acceptarea unei situații inconvenabile pentru ei din punctul de vedere al exercitării meseriei, al exprimării libere a opiniilor, al dorinței de a susține un punct de vedere sau o direcție de acțiune. Nici casa a lll-a a conversațiilor obișnuite sau a relațiilor cu reprezentanții unor instituții nu va fi lipsită de suspans. Nativii s-ar putea trezi implicați într-un context conflictual și nevoiți să dea explicații și relatări, ceea ce va complica parcursul acelor zile; drumuri nu lipsite de situații speciale, născute din motive meteorologice, condiții rutiere, măsuri legale temporare, dar limitative. Examene, concursuri, întreceri și reprezentații cu evoluție palpitantă. între 3 august, după ora 6:06’, și 4 august, unele persoane care, prin specificul meseriei sau al funcțiilor publice deținute, se vor prezenta în fața unei asistențe vor avea succes sau vor fi privite cu admirație. Presiuni, încurcături, obligații și exigențe venite dinspre familie (casă, părinți), care s-ar putea interfera cu preocupările profesionale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI