Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Gemeni 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, momente de relaxare, de detasare de stres sau de capacitate imaginativa si creativa. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), tot ceea ce priveste munca pare a se incurca si complica de la un moment la altul.
Relatiile se tensioneaza, sarcinile de serviciu se asociaza cu riscuri sau cu genul de activitate definita de metafora „a scoate castanele cu mana altuia”, in acest caz, „mana” fiind a nativului care este pus de sefi, sa salveze o situatie – limita, sa se implice in activitati pe care altii nu le pot duce la bun sfarsit sau pe care aceia ii protejeaza.
De aceea, „ de ce eu?” va fi o intrebare care va reveni deseori in mintea unui Geaman. Luna Noua poate contura un nou tip de relatii dar poate scoate la iveala si secrete ori motivatii ascunse pana acum. In unele

cazuri aceste ipostaze pot capata nuanta demascarii.
Sunt de luat in calcul eventuale conflicte bazate de acuzatii nefondate, exagerate, pe incercari de intimidare. Starea de sanatate nu va fi confortabila. Gemenii pot fi, in continuare, vulnerabili in fata infectiilor si complicatiilor chirurgicale, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, doar ca, in preajma zilei de 30 octombrie, Luna Noua va aduce un plus de risc.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, circumstante favorabile care nu dureaza mult si care, tocmai de aceea, trebuie speculate, in privinta discutiilor de principiu cu privire la un contract, un proiect, o asociere.
Gemenii ar trebui sa raspunda favorabil ofertelor care li se fac in aceasta perioada chiar daca, una sau mai multe conditii, nu le convin, pentru ca acestea le-ar limita libertatea sau le-ar impune modificarea programului de viata. Posibila miscare inteligenta pe fondul unor conflicte, mai ales daca acestea se desfasoara la tribunal.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, nevoie de recalibrare financiara pe fondul scaderii disponibilitatii nativilor de a cheltui.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI